Produktet

Kompania jonë përkujdeset që t'ua mundësojë një jetë sa më komode juve. Përmes dizajnimit të dëshirave tuaja dhe punës sonë, ne do t'Ju mundësojmë që rrethin tuaj ta keni ashtu siç e keni ëndërruar. Të gjitha prodhimet tona janë cilësore dhe ekskluzive.

Procesi i prodhimit

 • Dizajnimi

  Dëshirat dhe planifikimet e juaja i dizajnojmë me përpikshmëri përmes programit dhe stafit tonë profesional.

 • Prodhimi

  Me lëndët e para të cilësisë më të mirë, përmes makinerisë më të re në treg, realizojmë kërkesën tuaj.

 • Transporti

  Na duhet vetëm adresa juaj dhe të gjitha ato që keni kërkuar, ua sjellim në vendin dhe kohën e duhur.

 • Montimi

  Bashkimi i të gjitha elementeve të mobiljeve bëhet nga ekipi montues me një kujdes të veçantë dhe përpikshmëri.

Rreth Nesh

Ne jemi kompani që traditën 40 vjeçare të punës, e kemi aktivizuar jo vetëm në tregun kosovar, por edhe në rajon e më gjërë, ku edhe vende si Gjerm...

Lexo më Shumë

MISIONI DHE VIZIONI

Kompania jonë është kompani me përvojë të madhe, që kap 40 vjet shërbim në këtë fushë. Ne bëjmë çdo punim për të cilin keni nevojë ju në shtëpi. Jemi...

Lexo më Shumë

Follow Instagram